Photo 18 Dec hmm . sedey :’(    orang yang rapat ngan aku cakap , maybe kau dah tak sayang aku , 2 hari tak msg apa , macam takde perasaan kat aku kan , grrr == sumpah aku sentap bila dia cakap ’ maybe dia dah takde hati kat kau ’ waaa . nak gila >.<   kenapa kau dah berubah sekarang ? aku yang tak pandai jaga hati kau ke , atau kau dah kenal someone yang lebih perfect dari aku ? bengang ! arghhh . aku dah tak larat nak fikir .    memang aku tak msg kau , sebab cousin aku tanya kau kenapa tak msg aku , kau cakap takde kredit , tapi malam tu kau baru topup kan , kau msg ngan sape yang cepat sangat kredit habis ? hmm . nevermind , aku tolak tepi pasal tu sebab aku tak nak rasa sangsi ngan kau .   tapi malam ni aku rasa sunyi gila , and aku rasa tak sedap hati bila ada orang cakap macam tu kat aku . hmm . kalau kau dah kenal someone yang boleh buat kau bahagia , cakap kat aku , dan teruskan sayang dia . takde lha aku tertunggu-tunggukan ? hmm . aku harap sangat kau terus terang ngan aku . tapi aku tak nak perkataan yang paling sakit hati lam hidup aku ni . adalah CLASH . aku dah serik !! >.< 

hmm . sedey :’(

   orang yang rapat ngan aku cakap , maybe kau dah tak sayang aku , 2 hari tak msg apa , macam takde perasaan kat aku kan , grrr == sumpah aku sentap bila dia cakap ’ maybe dia dah takde hati kat kau ’ waaa . nak gila >.< 

  kenapa kau dah berubah sekarang ? aku yang tak pandai jaga hati kau ke , atau kau dah kenal someone yang lebih perfect dari aku ? bengang ! arghhh . aku dah tak larat nak fikir . 

   memang aku tak msg kau , sebab cousin aku tanya kau kenapa tak msg aku , kau cakap takde kredit , tapi malam tu kau baru topup kan , kau msg ngan sape yang cepat sangat kredit habis ? hmm . nevermind , aku tolak tepi pasal tu sebab aku tak nak rasa sangsi ngan kau . 

  tapi malam ni aku rasa sunyi gila , and aku rasa tak sedap hati bila ada orang cakap macam tu kat aku . hmm . kalau kau dah kenal someone yang boleh buat kau bahagia , cakap kat aku , dan teruskan sayang dia . takde lha aku tertunggu-tunggukan ? hmm . aku harap sangat kau terus terang ngan aku . tapi aku tak nak perkataan yang paling sakit hati lam hidup aku ni . adalah CLASH . aku dah serik !! >.<

 

Photo 18 Dec Your Daily Pictures and Quotes on We Heart It. http://weheartit.com/entry/19581108

Your Daily Pictures and Quotes on We Heart It. http://weheartit.com/entry/19581108

Photo 18 Dec Untitled on We Heart It. http://weheartit.com/entry/19581228

Untitled on We Heart It. http://weheartit.com/entry/19581228

Photo 18 Dec click here on We Heart It. http://weheartit.com/entry/19581390

click here on We Heart It. http://weheartit.com/entry/19581390

Photo 18 Dec Luka is calling&#8230; on We Heart It. http://weheartit.com/entry/19581764

Luka is calling… on We Heart It. http://weheartit.com/entry/19581764

Photo 18 Dec Facebook on We Heart It. http://weheartit.com/entry/19581809

Facebook on We Heart It. http://weheartit.com/entry/19581809

Photo 18 Dec Love-is-louder on We Heart It. http://weheartit.com/entry/19581981

Love-is-louder on We Heart It. http://weheartit.com/entry/19581981

Photo 18 Dec Head up to the sky on We Heart It. http://weheartit.com/entry/19582629

Head up to the sky on We Heart It. http://weheartit.com/entry/19582629

Photo 18 Dec &#8230;nevermind on We Heart It. http://weheartit.com/entry/19582859

…nevermind on We Heart It. http://weheartit.com/entry/19582859

Photo 14 Dec

(Source: lovegivesushope)


Design crafted by Prashanth Kamalakanthan. Powered by Tumblr.